Mirc Download

mIRC, yıllardır internet aleminin popüler sohbet programıdır. Bugün bile binlerce kullanıcı mirc programı ile yeni insanlarla tanışmakta, onlarla sohbet etmekte hatta evlenmektedir. Bu programın yazarı “Khaled Mardam Bey” dir. Türkçeleştirilmesini ile “McKruger” yapmıştır. Günümüzde, mirc sohbet uygulamalarının yerini görüntülü ve sesli sohbet siteleri almıştır fakat, mirc programı günden güne gelişmektedir. Önümüzdeki yıllarda, mirc programı alanında ciddi ilerlemeler kaydedilecektir.

Bu programın orjinal sürümünü mirc’in resmi sitesinden download edebilirsiniz. Fakat türkçe karakter problemi olduğu için sunuculara bağlanırken problem yaşayabilirsiniz. Bu nedenle Google, Yahoo veya Yandex arama motoruna Türkçe Mirc yazarak, sitemiz üzerinden türkçe karakter problemi olmayan mirc programını indirebilirsiniz. Programın kurulumu ve kullanımı kolaydır, türkçe olması nedeni ile programın kurulumunda herhangi bir problem yaşamazsınız. Mirc programı kota dostudur, fazla kota harcamaz bu nedenle kabarık internet faturanız gelmez.

Mirc programını indirdikten sonra, kayıt ekranında herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Sadece sohbette kullanacağınız nick’i (takma isim) yazıp, bağlanmanız yeterlidir. Bağlandıktan sonra binlerce sunucudan istediğiniz kanallara girebilir, oradaki insanlarla konuşabilir, sohbet edebilirsiniz. Hemde ücretsiz 🙂 Peki siz neden bekliyorsunuz? Hadi Mirc programının en güncel sürümünü indirin, Türkiye’nin her yerinden insanlarla tanışın, kaynaşın, sohbet edin, hatta evlenin 🙂  Unutmayın Mirc Download hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Leave a comment